Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

Φαρ Ουέστ στη Λαμία

30χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα εναντίον αστυνομικών

Τριαντάχρονος σκόρπισε τον πανικό στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Κυριακής. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10:00΄ το βράδυ... όταν διερχόμενοι είδαν τον νεαρό να περπατά στην οδό Καρπενησίου κρατώντας μια καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες.

«Φύγετε θα σας ρίξω...», είπε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του. «Τι κοιτάτε ρε. Θα σας σκοτώσω.. », φώναξε σε τρία παιδιά που εκείνη την ώρα κατέβαιναν προς τα κάτω.

Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός που είχε ενημερώσει και την αστυνομία, είπε στα παιδιά να γυρίζουν πίσω και να απομακρυνθούν, ενώ την ίδια ώρα ο 30χρονος πυροβολούσε στον αέρα.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω...»

Αμέσως μετά πυροβόλησε το περιπολικό και στη συνέχεια μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός ή περίοικος.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια του φώναζαν: «παραδώσου και δεν θα πάθεις τίποτα...», ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, καλυμμένοι πάντα πίσω από κάποια αυτοκίνητα.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου