Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

ΝΕΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ…

Νέα φωτιά, λίγο έξω από το Δίστομο κοντά στον περιφερειακό, μεταξύ Διστόμου Στειρίου....
 Στην περιοχή πνέει , νότιο ισχυρός άνεμος που δυσκολεύει το έργο της κατάσβεσης. Από τη φωτιά κάηκε η περίφραξη μικρής κτηνοτροφικής μονάδας, κινδυνεύουν εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών ενώ σύμφωνα με την ΠΥ Λιβαδειάς δεν υπάρχει ορατός κίνδυνος για τον υποσταθμό της ΔΕΗ που βρίσκεται 500 μέτρα από το μέτωπο της πυρκαγιάς.
Επί τόπου βρίσκονται 3 οχήματα της Πυροσβεστικής -που έχει να αντιμετωπίσει την ίδια ώρα φωτιές στη Θήβα και στη Χαλκίδα- με 6 άνδρες ενώ ρίψεις έκαναν δύο ελικόπτερα και 2 πυροσβεστικά αεροπλάνα PZL. Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί οχήματα της Δασικής Υπηρεσίας, του Δήμου ΔΑΑ παρουσία του κ. Πατσαντάρα και UNIMOG της Περιφέρειας Στερεάς καθώς και πολλοί κάτοικοι της περιοχής.
  1. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό σε νοητό κύκλο με κέντρο το Δίστομο και ακτίνα ενός χιλιομέτρου έχουν ξεσπάσει 4-5 φωτιές, στα Άσπρα Σπίτια, στη Βρύση Καραγιάννη, στη Βρυσούλα, στο Στείρι. Όπως χαρακτηριστικά έλεγαν προς τη viotia κάτοικοι του Διστόμου φαίνεται σαν να "τις βάζει χέρι" για άγνωστους λόγους.
http://viotia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου