Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

36ο River Party στις όχθες του Αλιάκμονα.

Το απίθανο, εναλλακτικό πενθήμερο του καλοκαιριού, από 30 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου, στις όχθες του Αλιάκμονα....
Τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής στο Νεστόριο Καστοριάς.


Το 36ο River Party, το μουσικό πάρτι στις όχθες του Αλιάκμονα, φιλοξενεί από τις 30 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου, τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το παρόν στο μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ θα δώσουν οι Δήμος Αναστασιάδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Θάνος Μικρούτσικος, Νατάσα Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μπάμπης Στόκας, τα συγκροτήματα Τhe Burger Project, Imam Baildi, Koza Mostra, Locomondo, Stavento και πολλοί ακόμη. 

To «Youth Stage», o μουσικός διαγωνισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός, θα δώσει και φέτος το βήμα στη νέα γενιά, φιλοξενώντας τα 10 πιο φρέσκα και νεανικά συγκροτήματα που εσείς θα επιλέξετε: κάθε ημέρα, δύο νεανικές μπάντες, θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν -για πρώτη χρονιά- στην κεντρική σκηνή, ανοίγοντας δυναμικά το πρόγραμμα του 36ου River Party.

Τη σκυτάλη θα παίρνουν κωμικοί, που, για πρώτη φορά, θα παρουσιάζουν stand-up comedy, προθερμαίνοντάς το κοινό.

Η τελευταία βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο 90’s party: Καλλιτέχνες – έκπληξη της περασμένης αλλά ουχί ξεχασμένης, εκείνης δεκαετίας εμφανίζονται live στη σκηνή του river party. 

Η επιτυχία των τελευταίων River Party –περισσότεροι από 50 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, διάκριση ως ένα από τα 12 σημαντικότερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ του «Europe Festival Awards 2012-13»- ανεβάζει τον πήχη ψηλά και για το φετινό φεστιβάλ. 

Η προπώληση ξεκίνησε στην τιμή των 30 ευρώ για τα πρώτα 500 εισιτήρια.

info: Εισιτήρια για το 36o River Party μπορείτε να αγοράσετε στο www.livetickets.gr, στα καταστήματα Public σε όλη την Ελλάδα και τα εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου, Τ.: 210-7234567).  

Τιμές Εισιτηρίων

Πενθήμερο Εισιτήριο: 30 € για τα 500 πρώτα εισιτήρια, 40 € τιμή προπώλησης έως και 29/7 & 50 ευρώ τιμή πόρτας (στην τιμή του Πενθήμερου Εισιτηρίου, συμπεριλαμβάνεται και το δικαίωμα κατασκήνωσης). 

Ημερήσιο Εισιτήριο: 15 ευρώ.

Πηγή: thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου