Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Γιορτή Προφήτη Ηλία στον Παρνασσό!

Για ακόμη μια χρονιά θα τηρηθεί η παράδοση στο ΧΚΠ και θα λειτουργήσει το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία ανήμερα στη γιορτή του. Φέτος βέβαια και λόγω των έργων δεν θα εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες κατά την ανάβασή τους με τους αναβατήρες του...
χιονοδρομικού αλλά θα περπατήσουν παρέα με τη διοίκηση και τους εργαζομένους από το 1750 μέχρι το εκκλησάκι.
Το πρόγραμμα λοιπόν έχει ως εξής: στις 08:00 το πρωί συγκέντρωση στην τοποθεσία 1750. Θα ακολουθήσει πορεία μέχρι το εκκλησάκι, διάρκειας 1 ώρας περίπου. Κατά τη διάρκεια της ανόδου θα υπάρξει από τον διευθυντή του ΧΚΠ κ. Πάνο Δρίβα και ενημέρωση σχετικά με τα έργα καθώς και επίλυση των όποιων αποριών πηγάζουν από αυτά. Με την άφιξη όλων στο εκκλησάκι θα ακολουθήσει η Θεία Λειτουργία με την αρτοκλασία και κατόπιν θα προσφερθούν στους επισκέπτες αναψυκτικά. Και το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή από το εκκλησάκι στο 1750.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Λόγω του ότι η περιοχή Κελλάρια Παρνασσού αποτελεί ένα απέραντο εργοτάξιο, ΑΠΑΓΟΡΕΥEΤΑΙ η είσοδος σε όσους δεν έχουν εργασία, για λόγους ασφαλείας.
Παρακαλούμε λοιπόν κατά την ημέρα εορτής του Προφήτη Ηλία να μην ανέβει κανείς μόνος του είτε πεζός, είτε με όχημα από το 1750 στο εκκλησάκι παρά μόνον με το γκρουπ των εργαζομένων στο ΧΚΠ που όπως προαναφέραμε θα ξεκινήσει από το 1750 στις 08:00 ακριβώς!

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου