Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Επιστολή του Δημάρχου στον Υπουργό υγείας για τις αποσπάσεις

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο σχετικά με τις αποσπάσεις υπαλλήλων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς:...

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Αξιότιμε κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ,
σε συνέχεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014, στο Υπουργείο Υγείας με εκπροσώπους φορέων της Λιβαδειάς, όπου και σας παρουσιάσαμε τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας και υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, σας διαβιβάζουμε αναλυτική κατάσταση αποσπασμένων υπαλλήλων και ιατρών του Γ.Ν. Λιβαδειάς σε άλλες δομές Υγείας, όπως ενημερωθήκαμε από το Τμήμα Προσωπικού του Νοσοκομείου.
Με δεδομένη την αδυναμία πρόσληψης νέου προσωπικού για τη στελέχωση των κενών στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, παρακαλούμε για την άμεση επιστροφή τους έτσι ώστε να μπορεί το Νοσοκομείο να επιτελεί απρόσκοπτα την αποστολή του και να προσφέρει στους πολίτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, την οποία εξυπηρετεί, υπηρεσίες Υγείας υψηλού επιπέδου.
Ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημα μας, έτσι ώστε να στελεχωθεί επαρκώς το Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
Κύριε Υπουργέ,
αυτό που ολόκληρη η τοπική κοινωνία απαιτεί είναι τουλάχιστον να μην μας στερήσετε αυτό που δεν μπορείτε να μας προσφέρετε αναφορικά με την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου