Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ο Δήμος Λεβαδέων σας καλεί στις εκδηλώσεις των Τροφωνίων 2014

Ο Δήμος Λεβαδέων σας καλεί να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις των Τροφωνίων 2014 του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού για την πόλη της Λιβαδειάς.....

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για φέτος τόσο σε συνεργασία με τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους όσο και με καταξιωμένους καλλιτέχνες καλύπτουν το σύνολο των πολιτιστικών ενδιαφερόντων των θεατών των Τροφωνίων και αναδεικνύουν τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σημαντικών Ελλήνων ερμηνευτών και ηθοποιών καθώς και την πολιτιστική πρόταση τοπικών συλλόγων, των σχολικών θεατρικών παραστάσεων, των θεατρικών ομάδων και των καλλιτεχνών της πόλης μας.
Οι φετινές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 10 Αυγούστου που τραγουδάμε για την αυγουστιάτικη πανσέληνο στον αρχαιολογικό χώρο στη Χαιρώνεια και συνεχίζονται σχεδόν καθημερινά από τις 20 Αυγούστου μέχρι 28 Σεπτεμβρίου.  Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο εύρος εκδηλώσεων που συμπεριλαμβάνει θεατρικές, μουσικές, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις καθώς και εικαστικές και φωτογραφικές εκθέσεις.
Για έναν ολόκληρο μήνα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδεύσουν στον κόσμο της δημιουργίας και του πολιτισμού, στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας.

                                                                                              Νικόλαος Παπαγγελής
                                                                                               Δήμαρχος Λεβαδέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου