Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

H ΕΟΕ θρηνεί για την απώλεια του Γιάννη Παντελίδη

H Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη μεγάλη της θλίψη για την ξαφνική απώλεια ανήμερα των Φώτων, του πρώην μέλους της Ολομέλειας (2001 - 2004) και πρώην Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομιών, Γιάννη Παντελίδη σε ηλικία 59 ετών....

Ο Γιάννης Παντελίδης αφιέρωσε όλη του τη ζωή στον αθλητισμό και τη χιονοδρομία προσφέροντας επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του και ήταν ένας από τους πρωτοπόρους του αθλήματος στην Ελλάδα.
Η ΕΟΕ παράλληλα αποφάσισε:
Να κυματίζουν μεσίστια οι σημαίες στις εγκαταστάσεις της ΕΟΕ την ημέρα της κηδείας.
Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στην Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας.
Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας.
Ο Γιάννης Παντελίδης γεννήθηκε το 1957 και μεγάλωσε στην Βέροια. Τελείωσε την γυμναστική ακαδημία και έκανε μεταπτυχιακό στην Γερμανία, όπου και εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στις Εθνικές ομάδες Χιονοδρομίας της Γερμανίας.
Στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα και έγινε προπονητής χιονοδρομίας στην Εθνική ομάδα.
Υπηρέτησε την ελληνική χιονοδρομία από πολλές θέσεις, με σημαντικότερη αυτή του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας, ενώ ήταν Αρχηγός της ελληνικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002.
Για αρκετά χρόνια ήταν Διευθυντής στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, ενώ διετέλεσε και Πρόεδρος του χιονοδρομικού συλλόγου της Αράχοβας. Παντρεύτηκε την Βαγγελιώ Γρανιτσιώτη και απέκτησαν μαζί ένα γιο, τον Θεόδωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου